Korpa 0

O nama

Naoružani hrabrošću u izboru dizajnerskog koncepta, brutalnom iskrenošću u tretiranju detalja i relaksiranim odnosom prema socijalističkoj prošlosti, članovi kreativnog studija Re:miks osmislili su prvu koncept radnju u regionu.

Pored toga što je SUPERMARKET concept store postao obavezna destinacija za potrošače koji traže retke ili neobične predmete za kuću ili odeću kultnih dizajnera, postao je i nova regionalna kulturna destinacija. Istovremeno, Supermarketov fashion lounge predstavlja snažnu platformu za promociju istaknutih domaćih modnih dizajnera i njihovih kreacija.

Supermarket je, zahvaljujući međunarodnoj pažnji koju je projekat privukao, odigrao značajno mesto i u pozicioniranju Beograda kao novog centra kreativne industrije, a sa druge strane ambiciozno zauzeo poziciju predvodnika čitave generacije stručnjaka i mladih ljudi u ovim oblastima, sa idejom da i se i “prozvodi” iz tih oblasti mogu iz Srbije uspešno plasirati na međunarodno tržište.

Cilj Supermarketa nije samo da u svom prostoru izloži na prodaju proizvode koji su moderni i srpskom tržištu predstavi najnovije trendove u sferi dizajna, već da istraži perspektive biznisa vezane za dizajn i isti učini oruđem koje određenu ekonomiju čini efikasnijom i vidljivom na sve kompetitivnijem svetskom tržištu.